Vi tilbyder tømrerarbejde i høj kvalitet

Hos AB Tømrer kan vi hjælpe dig med mange forskellige tømrer- og snedker opgaver. Herunder har vi samlet nogle af de mest normale opgaver vi har. Men tøv ikke med at kontakte os, hvis det du har brug for hjælp til ikke lige står på listen.

Vi hjælper også med at udbedre stormskader, vandskader, indbrudsskader og andre forsikringsskader. I vores galleri kan du se eksempler på noget af vores arbejde.

Nye vinduer

Vi hjælper med stort set alt indenfor vinduer. Om det er udskiftning af vinduer i dit hus, nye glas – fx thermoglas og glas med kit.

Tilbygning/Ombygning

Går du og drømmer om at bygge om, bygge til eller måske bygge sammen derhjemme eller i sommerhuset, så hjælper vi dig gerne.

Nyt loft

Vi tilbyder mange løsninger indenfor nye lofte til dit hjem. Uanset om det er gipslofte, akustisk loft eller hvad du eller drømmer om.

Udskiftning af dør

Skal du have skiftet en dør, så er du kommet til de rigtige. AB Tømrer skifter både hoveddøre og indvendige døre. Har du brug for en ny lås eller skiftet en lås i din dør, kan du få hjælp af vores dygtige låsesmed Svenne.

Nyt tag

 Trænger taget til at blive skiftet ud, eller skal det repareres efter en storm, så få hjælp af os. Vi udskifter alle slags tag uanset om det er et nyt Eternit tag, pap tag, stål tag eller de traditionelle teglsten.

Nyt gulv

Trænger dit gamle gulv til at blive skiftet er vi klar til at hjælpe dig. Uanset om du ønsker træ, fliser, linoleum eller noget helt fjerde, så hjælper vi dig med et nyt flot og holdbart gulv.