Udskiftning af dør

Skal du have skiftet en hoveddør eller måske de indvendige døre i din bolig, så er du kommet til de helt rigtige. Vi kan hjælpe dig med en udskiftning af dine døre, så din bolig bliver frisket lidt op og du samtidig sparer lidt penge på varmeregningen.

Vi har mange års erfaring med udskiftning og montering af både hoveddøre og indvendige døre. Vi kan også rådgive dig i forhold til de bedste løsninger til din bolig, så du ender med et resultat, du bliver glad for i mange år.

Har du også brug en ny lås i din dør, så kan du få hjælp af vores dygtige låsesmed Svenne, som udfører alt inden for låsearbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på nye døre til din bolig, og lad os hjælpe dig med at friske din bolig op og spare lidt penge på varmeregningen.

fb_349  Følg med på Facebook

Kontakt AB Tømrer og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

Allan telefon: 22 50 52 33

E-mail: Allan@abtomrer.dk

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: Bjorn@abtomrer.dk

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: