Nyt gulv

Skal du have lagt gulv eller trænger dit gamle gulv til at blive skiftet ud? Så er du landet det rigtige sted. Vi hjælper dig med et nyt flot og holdbart gulv, som du bliver glad for i mange år fremover.

Vi er eksperter i gulvbelægning og kan fortælle dig om både fordele og ulemper ved forskellige gulvtyper og rådgive dig om det bedste gulv til dine behov og krav til bl.a. rengøring, vedligeholdelse og reparation. Vores mål er at du får et gulv, der passer til din bolig og som du bliver glad for at se på i mange år.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et nyt gulv til hele din bolig eller blot et enkelt værelse, og lad os hjælpe dig med at få et flot og holdbart gulv, der passer til dine behov og krav.

fb_349  Følg med på Facebook

Kontakt AB Tømrer og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: