Tilbygning/ombygning

Går du og drømmer om at bygge om, bygge til eller måske bygge sammen derhjemme eller i sommerhuset? Der kan være mange grunde til at man ønsker en tilbygning eller ombygning i sin bolig. Kravene til ens bolig kan ændre sig drastisk i løbet af bare et par år. Måske har du fået et barn eller to og har brug for et ekstra børneværelse eller måske har du altid ønsket dig et ekstra kontor eller måske et køkkenalrum? Uanset hvad du drømmer om i din bolig, så er du landet det rigtige sted.

Vi kan hjælpe dig med at en lang række tilbygninger og ombygninger i din bolig, heriblandt fx udvidelse af rum, tilføjelse af nye rum eller tilføjelse af nyt køkken eller badeværelse og meget mere – kun din fantasi sætter grænser. Vi finder en løsning i fællesskab og sørger igennem hele processen for at du får en bolig, der passer til din familie og dig og som I bliver glade for i mange år fremover.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på lige netop dine ønsker til en tilbygning eller ombygning i dit hus, og lad os hjælpe dig med at skabe din drømmebolig..​

fb_349  Følg med på Facebook

Kontakt AB Tømrer og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: