Nyt loft

Ser dit loft gammelt, slidt og umoderne ud? Eller er det måske helt slidt ned? Vi kan hjælpe dig med et nyt loft, som får din bolig til at se helt ny ud – uanset hvilket slags loft, der er tale om.

Vi tilbyder mange løsninger inden for nye lofter til dit hjem – uanset om der er tale om gipslofte, akustisk loft eller hvad du ellers drømmer om. Vi er eksperter på området og kan rådgive dig om, hvilke slags lofter der findes på markedet og fordelene og ulemperne ved dem for at hjælpe dig med at finde det perfekte loft til din bolig. Vi finder i samarbejde med dig den bedste løsning til netop din bolig, så du ikke bare får et loft, der passer til din bolig, men også får et loft, der holder i mange år.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dine ønsker til et nyt loft, og lad os hjælpe dig med en renovering af din bolig, der giver den et ansigtsløft og får den til at se helt ny ud.

fb_349  Følg med på Facebook

Kontakt AB Tømrer og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: