Udskiftning af døre udføres med mange års erfaring

Montering af nye døre indvendigt og udvendigt

Skal du have skiftet en hoveddør, eller er det de indvendige døre i din bolig, som du kunne tænke dig at få skiftet, så er du kommet til den helt rigtige tømrer. Hos AB Tømrer kan vi hjælpe dig med udskiftning af døre, så din bolig bliver frisket lidt op, og så du samtidig kan spare nogle penge på din varmeregning.

Vi tilbyder udskiftning af døre for både private boligejere og forskellige typer erhvervskunder. Vi holder selv til i Haderslev, hvorfor vi har mange opgaver for vores kunder i vores eget lokalområde, men har du brug for vores hjælp til en dørudskiftning i Vojens, Kolding eller omegn, kommer vi også gerne en tur forbi dig.

​Vi hjælper dig med at få den bedste løsning i dit hjem

Vi har mange års erfaring med udskiftning og montering af døre, herunder både hoveddøre og indvendige døre. Vi kan derfor sikre dig et professionelt resultat, når du vælger at lade os udføre arbejdet. Samtidig kan vi også rådgive dig i forhold til de bedste løsninger i lige netop din bolig, så du ender med et resultat, som du kommer til at være glad for i de næste mange år.

Vi hjælper også gerne med udskiftning af vinduer.

Vi kan også skifte låsen i din hoveddør

Hvis du også har brug for en ny lås i din dør, så kan vi også hjælpe dig med det. Vores dygtige låsesmed, Svenne, udfører alt inden for låseservice, og dermed kan du få en komplet løsning hos os, når du for eksempel skal have skiftet hoveddøren.

​Kontakt os og få beregnet en pris på udskiftning af døre

Kontakt os gerne allerede i dag for at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning af indvendige døre eller udvendige døre i dit hjem. Vi hjælper dig gerne med at friske din bolig op og spare penge på varmeregningen, og vi gør det til rimelige priser.

Vi kan udføre alt arbejdet i forbindelse med udskiftning af døre lige fra selve udskiftningen til montering af en helt ny lås. 

fb_349  Følg med på Facebook

Kontakt AB Tømrer og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: