​Tagrenovering, tagreparation eller udskiftning af tag

Er det blevet tid til tagrenovering? Hos AB Tømrer kan vi udføre alt fra en mindre tagreparation til en større udskiftning af tag. Vi kan også lægge et nyt tag på dit hus. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Haderslev, Vojens og Kolding samt mange andre steder. 

Tagtjek med gennemgang af tag, tagryg og tagrender

Vi har mange års ekspertise med mange forskellige tagtyper, og vi udskifter og reparerer alle slags tage. Desuden udskifter vi tagrender.

Vi udfører tagrenovering og andet tagarbejde af:

​Ståltage

​Eternittage

​Teglstenstage

​Med videre

​Vi udfører også tagtjek. Vi kan for eksempel gennemgå dit tag, din tagryg og dine tagrender for at vurdere, om dit tag har brug for at blive repareret, renoveret eller måske endda helt udskiftet. Dermed kan vi opdage eventuelle skader, før skaderne forårsager større skader på din bolig. 

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger dels af tagmaterialet og dels af selve tagkonstruktionens tilstand samt af det eventuelle behov for isolering eller efterisolering. Vi råder og vejleder gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt taget skal udskiftes. Det kan være, at det er tilstrækkeligt med en mindre renovering af tag.

Få et tilbud på tagrenovering eller andet tagarbejde

Kontakt os for at høre mere eller for at bestille tid til tagtjek eller en besigtigelse. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for tagrenovering eller andet tagarbejde. Du kan kontakte os her:

Bjørn – telefon 21 40 47 60 / e-mail bjorn@abtomrer.dk

fb_349  Følg med på Facebook

Kontakt AB Tømrer og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: