Tagdækker med over 10 års erfaring

Er det blevet tid til et nyt tag?

Trænger det gamle tag på huset til at blive skiftet ud? Med professionel hjælp fra os hos AB Tømrer kan du være sikker på, at du får et både flot og ikke mindst tæt resultat, når du vælger at lade os udføre arbejdet. Vi er din lokale tagdækker i blandt andet Haderslev, Vojens, Kolding og i flere andre omkringliggende byer, og vi arbejder både for private husejere og forskellige former for erhvervskunder.

I februar 2019 blev Vojens Tagdækning en del af AB Tømrer. Det betyder, at vi siden da har kunnet tilbyde professionel tagdækning med tagpap til skarpe priser for vores kunder – og det gør vi stadig. Med mere end 10 års erfaring er du altid sikret et resultat i højeste kvalitet.

Sådan kan vi hjælpe dig i forbindelse med dit tagarbejde

Vi kan varetage mange forskellige opgaver som din tagdækker. Vi tilbyder blandt andet:

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket er din garanti og sikkerhed for et professionelt og veludført resultat. Vi går desuden aldrig på kompromis med valg af materialer eller det udførte arbejde, og du kan derfor være sikker på, at du får en taglægning i højeste kvalitet, når du vælger os som din tagdækker.​

Få kyndig rådgivning af en erfaren tagdækker

Vi står altid til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får den helt rigtige løsning. Der er flere forskellige muligheder at vælge imellem – skal det nye tag for eksempel være med eller uden lister? Eller kan det overhovedet betale sig at skifte taget ud nu? Vi guider dig gennem de mange forskellige valg og muligheder.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud

Hvis du kunne tænke dig på forhånd at vide, hvor meget lige netop dit kommende tagarbejde vil komme til at koste dig, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores taglægger. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til dine ønsker samt opgavens omfang.​

fb_349  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: