Listedækning på dit tagpaptag

En populær tagløsning

Et tagpaptag giver flere forskellige muligheder for at få en arkitektonisk løsning, der passer til den konkrete bygning. Hvis du kunne tænke dig at give dit tagpaptag mere karakter, så har du mulighed for at tilvælge listedækning, som er en utrolig populær løsning.

Hos AB Tømrer udfører vi gerne arbejdet for dig, og vi kan både udføre listedækning i forbindelse med en helt ny tagbeklædning, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at give dit tag et nyt look.

Vi udfører professionelt tagarbejde med mange års erfaring for både forskellige typer erhvervskunder og for private husejere. Vi kører for eksempel ud til opgaver i vores eget lokalområde omkring Haderslev, Kolding og Vojens, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kommer vi også gerne en tur forbi dig.

Få et flot tag med masser af karakter

Med listedækning på dit tagpaptag har du mulighed for at give din ellers lidt usynlige tagbelægning et både flot og dekorativt udtryk med masser af karakter.

Et tagpaptag uden listedækning har en meget stor og glat flade. Hvis du kunne tænke dig et andet udtryk, så er listedækning et oplagt valg. Listerne kan både monteres i forbindelse med lægning af et helt nyt tagpaptag, men de kan også altid monteres efterfølgende, hvis du ønsker det.​

Vi sikrer dig et resultat i høj kvalitet

Når du vælger at lade os udføre dit tagarbejde, så er du altid sikret et flot og veludført resultat i højeste kvalitet. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, og vi går højt op i altid at sikre vores kunder resultater, der kan holde i de næste mange år, og som de bliver tilfredse med. Med mange års erfaring inden for blandt andet listedækning, og med vores kvalitetsbevidsthed for øje, kan du dermed være sikker på, at du får et flot og holdbart resultat, når du vælger at lade os udføre arbejdet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på listedækning

Vi tilbyder skræddersyede priser på tagpap med listedækning, så kontakt os gerne i dag og få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave.​

Hvad mener vores kunder?

Hurtigt og effektivt

hurtigt, effektivt og super god service ved AB låse service. 

Lene Pedersen

Super service

fik lagt nyt tag og efterisolering samt nye tagrender og udskifning af træværk på huset samt ny altandør .på 14 dage . super service . tak for denne gang AB.

Dorthe Rathcke

Fint stykke arbejde

De laver et fint stykke arbejde.

​Kirsten Hansen

Professionelt håndværk

Fik nyt tag og inddækning samt udskiftning af nogle vinduer.
Kom til aftalt tid, leverede den aftalte renovering og lavede er meget flot stykke professionelt håndværk. Læs hele anmelselsen

Niels Ole Kjær

Se flere anmeldelser her

fb_349  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: