Udskiftning af tag tilbydes

​Trænger huset til et nyt tag?

Taget på et hus holder ikke for evigt, uanset hvilket tagmateriale der er på. Taget udgør husets primære værn mod vind og vejr, og derfor vil der uundgåeligt fra tid til anden opstå utætheder eller skader på taget. Når det ikke længere kan betale sig at reparere taget, så er det blevet tid til en udskiftning. Hos AB Tømrer står vi klar med professionel hjælp til udskiftning af tag.

Vi skifter tage på bygninger for både private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Haderslev, men vi kører også gerne ud til tagopgaver i Kolding, Vojens og omegn.

Få et tæt tagpaptag

Der findes mange forskellige typer tagmateriale, som man kan lægge på taget. Et populært valg i dag er tagpap, som vi også tilbyder i forbindelse med udskiftning af tag. Det er den tætteste tagløsning på markedet, og derudover er materialet også kendt for at give bygningen et flot arkitektonisk udtryk – især kombineret med listedækning.

Det er også et populært valg i forbindelse med udskiftning af fladt tag, men det kan monteres på alle typer tage – også dem med mange forskellige samlinger.​

Derfor bør du vælge os til udskiftning af tag

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge at lade os udføre arbejdet, hvis du skal have udskiftet taget på din bygning. Her kan blandt andet nævnes:

  • Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti
  • Vi har mange års erfaring inden for vores fag​
  • Vi kan udføre stort set alle former for tømrerarbejde
  • Vi lægger vægt på veludført arbejde i høj kvalitet.

Hvad koster det at skifte tag?

Hvor meget det koster at skifte et tag varierer og afhænger af en række forskellige faktorer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter tag du skal have skiftet, og om vi først skal lægge et nyt undertag på. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på udskiftning af tag.​

Hvad mener vores kunder?

Hurtigt og effektivt

hurtigt, effektivt og super god service ved AB låse service. 

Lene Pedersen

Super service

fik lagt nyt tag og efterisolering samt nye tagrender og udskifning af træværk på huset samt ny altandør .på 14 dage . super service . tak for denne gang AB.

Dorthe Rathcke

Fint stykke arbejde

De laver et fint stykke arbejde.

​Kirsten Hansen

Professionelt håndværk

Fik nyt tag og inddækning samt udskiftning af nogle vinduer.
Kom til aftalt tid, leverede den aftalte renovering og lavede er meget flot stykke professionelt håndværk. Læs hele anmelselsen

Niels Ole Kjær

Se flere anmeldelser her

fb_349  Følg med på Facebook

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: