Udskiftning af vinduer efter mål

Overvejer du, om det er tid til udskiftning af vinduer? Hos AB Tømrer er vi specialister i reparation og montering af vinduer samt i udskiftning af ruder og glas. Vi laver tømrerarbejde for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Haderslev, Kolding og Vojens samt adskillige andre steder.​

Et bedre indeklima og en lavere varmeregning

Der kan være mange gode grunde til at skifte vinduerne ud. Nye vinduer giver blandt andet en lavere varmeregning, holder mere støj ude, lukker mere lys ind og giver en markant bedre tyverisikring af din bolig.

Vinduerne vil samtidig gøre din bolig smukkere både indefra og udefra. Dertil kommer, at du får et bedre indeklima, og at huset får en højere ejendomsværdi. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvilken forskel vinduerne vil gøre for dig og din bolig.

Vi kan hjælpe dig med nye vinduer – uanset om det drejer sig om udskiftning af vinduerne i dit hus, reparation af dine gamle vinduer eller udskiftning af glas i vinduerne. Det kan for eksempel være udskiftning til termoglas eller glas med kit.

Vi hjælper også gerne med udskiftning af døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af dine ønsker til producent, materialer og glas. Vinduerne leveres efter mål, men i visse tilfælde kan der være behov for eller ønske om, at hullet i muren ændres.

Vi er eksperter på området og kan rådgive dig i forhold til de bedste muligheder for lige netop din bolig, og vi klarer det hele i samarbejde med dig, så du får et resultat, som du bliver glad for i mange år fremover.

Få et uforpligtende tilbud på en vinduesudskiftning

Kontakt os gerne for at høre mere om de mange muligheder, og vi kommer gerne ud for at få en snak og for at kigge på vinduerne. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af vinduer efter mål. Kontakt os på:

Bjørn – telefon 21 40 47 60 / e-mail bjorn@abtomrer.dk

fb_349  Følg med på Facebook

Kontakt AB Tømrer og få et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller​
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

AB Tømrer

Norgesvej 4A

6100 Haderslev

CVR: 38492721

Kontakt os

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

Bjørn telefon: 21 40 47 60

E-mail: bjorn@abtomrer.dk​

AB Låse service

Svenne telefon: 24 85 39 95

E-mail: Svenne@abtomrer.dk

Sponsor: